Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Буферен съд с две серпентини ЕЛДОМ 1000л, неемайлиран BCS2 1000
Незаменим акумулатор на топлинна енергия в отоплителните системи. Подсигурява нуждите от гореща вода за дълъг период време. Буферният съд предоставя удобни начини на свързване и контрол чрез множеството си технологични отвори / муфи/ и може да бъде разположен навсякъде. Моделът с две серпентини предоставя много възможности – както да се комбинират няколко различни и независими топлоизточника, които да отдават енергия (слънчев колектор, котел, термопомпа и др. ), така и да се включат едновременно различни консуматори на енергия (подово отопление, радиатори, водни конвектори и др).
ЕНЕРГОСПЕСТ ЯВАЩ - изолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина 100 мм и метален кожух, което гарантира минимални топлинни загуби.
Сензорна муфа /отвор/ – в нея се монтира термодатчик, подаващ информация към управлението на отоплителната система.
Кожух от синтетична износоустойчива материя с цвят INOX. Температурен индикатор – отчита температурата на загряване на котелната вода.
Този специализиран съд се предлага неемайлиран, което го прави неподходящ за гореща вода за санитарни нужди. Продукт известен още и като BCS 2 1000, BCS21000
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^